Vanaf 27 augustus elke zondagavond op NPO 3!

 • Waarom je nú naar Zakynthos wil?

  Dat zie je hier!

 • Niet al te ver vliegen. Maar wel naar een uitzonderlijk mooie bestemming? Witte zandstranden die afsteken bij de lichtblauwe zee. Prachtige rotspartijen. En wonderbaarlijk goed eten. Het Griekse eiland Zakynthos heeft het allemaal! Daarom speciaal voor jou. Hier een lijstje met restaurants waar je die drie dingen op één plek vindt!

  Anadalis
  Op steenworp afstand van de hoofdstad Zakynthos. Vind je in het fijne plaatsje Argassi restaurant Anadalis. Buitengewoon lekker eten met fantastisch uitzicht over de Ionische zee!

  zante

  Target Taverna
  Geniet van dit eindeloze uitzicht met ondergaande zon. Of kies een tafeltje met uitzicht op Zakynthos stad. Welk plekje je ook kiest. Hier zit je goed voor een avond vol heerlijk eten, fijne mensen en dansen!

  2zante

  Balcony Restaurant
  Dit is het soort uitzicht wat je verwacht van een eiland als Zakynthos. Zon, zee en een fijn terras. Met uitzicht op een prachtige baai! 

  3zante

  Boomerang Beach Bar
  Direct aan het strand. Is dit een perfecte plek voor een ijskoud biertje op een bloedhete dag!

  zakynthos4

  Porto Schiza Sunset
  Hier moet je een flinke rit voor over hebben. Maar dat is 't meer dan waard! Dus huur een auto of een quad. En rij richting Kambi voor deze topplek! 

  5zante

  BONUS: Navagio Beach (Shipwreck Beach)
  Dé trekpleister van Zakynthos is toch wel Navagio Beach. Je kan ervoor kiezen om een boottrip te maken om op het strand te kunnen staan. Maar die boten zijn vaak megadruk en het strand is al helemaal propvol. Aanrader is dus om zelf naar de top van deze klif te gaan. Daar kan je romantisch picknicken met dit uitzicht!

  6zakynthos

  Psst
  Voor nog geen 187 euro zit je al 8 dagen op dit paradijselijke eiland